Isnin, 14 April 2014

gangguan misteri

Assalamualaikum...
Pertama sekali syukur ke hadrat ilahi kerana masih berpeluang untuk menulis di sini.tanpa semangat yang kuat tidak mungkin saya berani berkongsi pengalaman menakutkan yang sayalalui dalam masa 3bulan ini..

Bermula 18/1/2014 bermula detik hitam itu bila diganggu suara yang tiada jasad..sehingga skrg masih lagi berubat..kadang mcm tiada kesudahan sebab sudah jumpa 4org ustaz tp masih tiada perubahan.

Menangis usah cakapla sampai suami nak pergi kerja pun tak senang hati. .nasib bosnya faham dan sentiasa bertanya tentang perkembanganku.

Dipendekkan cerita, pagi tadi bersiap2 naik moto ikut suami hantar anak kemudian pergi ke pejabat untuk punch card. Selepas tu balik rumah dan ikut suami ke kl atas urusan kerjanya.

Masih ada yang tidak fahamkan. .Susah nak saya terangkan satu persatu sebab saya rasa setiap masa saya diperhatikan oleh sesuatu. .mak sudah 3x datang ke ruah untuk menemani saya tapi masih juga ada gangguan sampai dia sendiripun akan rasa meremang setiap kali ambik wuduk dan solat. .

Saya dah panggil ustaz datang kerumah untuk pagar rumah dengan bayaran rm700 tapi
Tiada ulasan:

Catat Komen