Khamis, 27 Ogos 2015

Bercuti di GRAND LEXIS 26-27/8/15

Assalamualaikum...

Minggu lepas suami bagitau dapat surat meeting kat PD. Mulanya malas nak ikut sebab boring duk bilik je kan. Makan tidur makan tidur..alahai boringnya..siap plan dengan kakak masa suami tak de nanti kami nak buat kek dll..

2 hari lepas suami diberitahu oleh kawannya..bilik hotel yang akan dia inap nanti ada swimming pool.. oh tak pernah lgi dengar dlm bilik hotel ada swimming pool..eh x boleh jadi ni..rasa nak je ikut sebab bukan selalu dapat peluang sebegitu kan..

Semalam 26/8/15 pergi ambik anak kat sekolah dan bawanya bersama ke Hotel Grand Lexis di PD. Jom kita tengok apa yang ada.

Ni biliknya ada 2 katil saiz king..


Ha ni kolam renangnya..dalamnya 4 kaki paras dada


Posing dulu sebelum terjun hihi..


Celup2 tangan dulu..bersambung









Tiada ulasan:

Catat Ulasan