Khamis, 27 Ogos 2015

Bercuti di GRAND LEXIS 26-27/8/15

Assalamualaikum...

Minggu lepas suami bagitau dapat surat meeting kat PD. Mulanya malas nak ikut sebab boring duk bilik je kan. Makan tidur makan tidur..alahai boringnya..siap plan dengan kakak masa suami tak de nanti kami nak buat kek dll..

2 hari lepas suami diberitahu oleh kawannya..bilik hotel yang akan dia inap nanti ada swimming pool.. oh tak pernah lgi dengar dlm bilik hotel ada swimming pool..eh x boleh jadi ni..rasa nak je ikut sebab bukan selalu dapat peluang sebegitu kan..

Semalam 26/8/15 pergi ambik anak kat sekolah dan bawanya bersama ke Hotel Grand Lexis di PD. Jom kita tengok apa yang ada.

Ni biliknya ada 2 katil saiz king..


Ha ni kolam renangnya..dalamnya 4 kaki paras dada


Posing dulu sebelum terjun hihi..


Celup2 tangan dulu..bersambung









Isnin, 24 Ogos 2015

Kisah pertemuan dgn Doktor Blackbelt

Bismillahhirrohmanirrahim...segala puji bagimu ya Allah...
Segala yang berlaku semua atas kehendakmu..

Kerana kehendakmu jugalah..aku berjumpa dengan doktor Rohani dan Doktor Ghazali..Bermula tapak kaki dan tapak tangan gatal2..membawa pertemuan dgn mereka..

Kali pertama jumpa, Doktor Rohani bg ubat makan dan sapu..lbh kurang kul3 ptg Ahad 10 syawal..dh makan ubat x de perubahan. Ptg tu cik abg pula sakit gusi..mlm tu g semula klinik tp kali ni jumpa doktor Ghazali..doc kata ubat aku tu sehari setengah baru ada kesan..

sambil bg rawatan..cik abang minta Doktor Ghazali ubat tahan sakit utk gusinya yg sakit..Pada mulanya Doc ckp ni kena g klinik gigi..lps tu doc pegang muka cik abg dan katanya panas..tu tandanya kuman dah merebak..

Doktor Ghazali suggest cik abg ambik injection utk matikan kuman tersebut selama 3 hari...

cerita akan bersambung part2