Khamis, 20 Februari 2014

Cadar

Bila mood nak menulis ni dh datang ada je la perkara2 yang boleh mendatangkan marah..contohnya bila nk bluetooh gambar dari hp ke laptop tak boleh. Pelik betul kenapa susah sangat. Tak macam nk bluetooth dari hp ke hp..

Lepas tu bila tulis2 nak terus klik kat tulisan yang salah tu tak boleh..kena la tekan butang yang anak panah ke kiri tu.. klu you all di tempat saya apa you all akan buat...
Mesti setting dah lari tu. Tak tau nak tanya sape.

Ok la sebenarnya nak cerita dah banyak kali kawan di Kuantan promote cadar macam kat bawah ni. Tak pernah tengok live cuma dia upload gambar je. katanya kalau kita bangun tidur cadar tu tk beralih sebab kainnya kemas... 
Siapa yang berminat boleh hubungi saya 017-8303036..