Selasa, 1 Oktober 2013

BREAD MAKER 5 IN 1
Nikmati roti, biskut, kek, pastri yang baru dibakar, ayam panggang, daging gril, sayur-sayuran, roti bakar yang enak dengan oven multifungsi ini.
  • Oven 3 dalam 1: ia adalah pembuat roti, oven elektrik dan oven pembakar roti.
  • Mesra pengguna dengan tetingkap paparan LCD yang besar.

Fungsi Mesin Roti:
  • Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
  • 12 Program (8 menu roti/1 kek/2 doh/1 mengadun).
  • Penentu masa tunda (13 jam).
Fungsi Oven Elektrik & Pembakar Roti:
  • Menu bakar, panggang, gril.
  • Seting suhu: 40 - 260°C.
  • Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang, gril, nyahfros, sentiasa panas, membakar 2 - 4 keping dengan pilihan warna kerak.



PROMOSI PERCUMA MANGKUK KACA
Jika berminat hubungi saya 0148464169

Birtday Party Ayeen ke 11tahun 27sept

Assalamualaikum...

27hb September 2013 genaplah umur anakku Nor Azleen yg ke 11 tahun. Selamat hari lahir anakku. Semoga menjadi anak solehah yang sentiasa mendoakan keejahteraan ibubapanya.

          Tahun ni harijadinya di sambut di rumah nenek di Kota Gelanggi 3, Jerantut. Sekali majlis doa selamat utk makciknya yang mengandung 8 dan 3bulan.

          Alhamdulillah walaupun majlis berlangsung dengan sederhana tp seronok sangat sbb semua adik beradik berkumpul.

Sempat lagi berposing atas tangga

Cucu jiran2 mak yang datang
 


Adik bongsu

         Begitulah serba sedikit cerita untuk dikongsi buat kali ini. Sekian....

Dapat Mangga

Assalamualaikum...Selamat pagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Amin...

Dah lama tak tulis blog sbb
  1. Guna tab so tak boleh masukkan gambar. Mungkin setting tak betul
  2. Laptop tak ada bluetooth tapi hari ni godek2 keluar simbol bluetooth setelah sekian lama mencari.
  3. Bila nak menulis tak keluar tulisan. Asyik error je. Tak tau kenapa. Nak tanya orang pun tak tau siapa.
  4. So hari ni kira nasib la
  5. Ni bila menaip, nak edit yang tengah tak boleh klik. Kena delete dulu yang tulisan sebelumnya
  6. Kalau jenis tak sabar dah lama aku campak tab dan laptop ni. Sama je perangai. Tension betul.....
  7. Duk tekan2 rupanya ada masalah pada tempat kita letak jari sbb bila tekan arroe ke atas boleh je edit. Kena guna mouse la lps ni..
Ok la sambung cerita. Semalam adik datang rumah bawa buah mangga. Jiran sebelah punya tapi buahnya depan rumah adik. Dahan belah tuan rumah tak berbuah. Mungkin rezeki adik kot sebab dia tengah mengandung hehe

Tuan rumah merajuk. Katanya nak tebang pokok tu. Aduh sayang gak sebab buah tu tak masam. Sedap kalau cicah dengan kicap.
Haaaaa mesti terliur kan ??? Banyak buah tu. Dalam fikiran ni nak bagi jiran je. Adat berjirankan kenalah berbuat baik..
Sekian dulu untuk kali ini.